Esittely

Tarvitsemme sopimista


Suomalainen yhteiskunta kaipaa suoraselkäistä ja reilua sopimista. Työntekijöiden ääni on saatava kuuluviin, kun tehdään palkansaajaa koskevaa lainsäädäntöä. Suomen nykyhallituksen tekemät koulutusleikkaukset, kilpailukykysopimukset sekä muut työelämän ja toimeentulon heikennykset ovat meille nyt näyttäneet, ettei todellakaan ole sama ketä eduskunnassa istuu.

Toimiessani pääluottamusmiehenä ja työsuojeluvaltuutettuna olen nähnyt koko työelämän laajan kirjon niin hyvässä kuin pahassa. Työntekijöiden huoli työpaikoista ja perheen toimeentulosta sekä ihmisiä kohdanneet yllättävät muutokset esimerkiksi työkyvyn menettämiseen liittyvissä tilanteissa, ovat kasvattaneet minua paljon. Silloin kun hätä on suurin, tarvitsee meistä jokainen auttajaa eikä syyllistäjää.

 

Mitä voimme tehdä?

 

Olen päättänyt asettua ehdolle eduskuntavaaleissa, jotta saamme juuri sinun äänesi ja kokemuksesi kuuluviin eduskunnassa.

Vaaleja ei voiteta kuitenkaan yksin. Tarvitsen taakseni aktiivisia ihmisiä, jotka kertovat muille äänestämisen tärkeydestä. Puhumalla asiasta omissa yhteisöissä saamme välitettyä viestiä tehokkaasti. Jokainen kun tekee pienen siivun, saadaan isojakin muutoksia porukalla aikaiseksi.


Ensimmäinen asia minkä toivon sinun tekevän, on tukijaksi liittyminen. Sivujeni kautta voi liittyä tukiporukkaani. Kuten sanoin, teemme tämän yhdessä!

 

 

 

Reilumman yhteiskunnan puolesta

Asko Alasalmi