Älä äänestä itseäsi vastaan

Vaalit käydään sunnuntaina. Viimeisimmät gallupin näyttävät, että Demarit jatkavat galluppien kärjessä. On kuitenkin huomioitava, että Perussuomalaisten propaganda on purrut. Maahanmuutolla ratsastaminen saa kaikki muut kysymykset unohtumaan.

Persut ovat kertoneet olevansa myös Suomalaisen työntekijän puolella. Näin ei ainakaan historia kuitenkaan näytä. Esimerkiksi ulkomaalaisen työvoiman käytöstä Halla-Aho itse on linjannut EU-parlamentissa että Suomessa ei tarvitse ulkomailta lähetetyn työntekijän noudattaa suomalaisia työehtoja. Eli romaniasta tänne vaan työntekijöitä tekemään suomalaisten työt Romanian työehdoilla! Aivan uskomatonta.

 

Puheet eivät vastaa tekoja! Sitä saa mitä tilaa, oli viime vaaleissa Persujen slogan. No, olemmeko saaneet sitä mitä tilasimme?

 

On huolestuttavaa, jos annamme tämän kehityksen jatkua. Täytyy ymmärtää, että Perussuomalaiset eivät aja työssäkäyvän ihmisen etua. Eikä he aja tavallisen suomalaisen etua.

 

 

Jos katsomme koko Sipilän hallituksen listaa, heidän ajamastaan politiikasta,on lista huolestuttava.

Otetaan vielä viimeinen loppukiri reilumman työelämän puolesta! Nyt on aika herättää ihmiset äänestämään kansan puolesta, ei sitä vastaan! Laita nämä kuvat jakoon kavereillesi, ja kysy heiltä haluavatko he tälle jatkoa?

Äänestämällä SDP:n ehdokasta ännet äänesi reilumman työelämän puolesta. Meidän vaaliohjelmassa on tavoitteet ja keinot listattuna, kuinka saamme Suomesta jälleen hyvinvointivaltion.

 

Nyt on aika herättää ihmiset äänestämään kansan puolesta, ei sitä vastaan!

Muista käydä äänestämässä Sunnuntaina 14.4. jos et ole jo käynyt. Ota kaverisikin mukaan!

Kommentoi ensimmäisenä

Please check your e-mail for a link to activate your account.